Son

2016. július 30., szombat

Chapter Twenty-four

Sziasztok!
Itt is van a fejezet. Nagyon durva, hogy már a huszonnegyedik résznél tartunk. Wow. Bele kéne húznom az írásba, mert le vagyok maradva.
Remélem tetszeni fog ez a rész, erotika kezdete! ;)
Jó olvasást!
xxx. Nicole E.


Zayn szemszöge:
Amióta Niall mellett vagyok tényleg borzasztó gyorsan megy az idő. Eljött végre az a nap is, mikor hazahozzuk az én kicsi Suzy-mat a kórházból, amit nagyon vár és alig tudtuk elaltatni, hisz még egy utolsó éjszakája van a kórházban, majd holnap már csak a zárójelentés és egy – egy hatalmas puszi tőlem és Niall-től egyaránt. Kezdem azt érezni, hogy esetleg visszaállhat minden a normális kerékvágásba. De persze, mivel én sem bébiszitter és házipapucs vagyok, ahogy Ni sem, ezért ma délután felvetettem neki azt az ötletet, hogy rúgjunk ki a hámból és adjuk meg a módját a dolgoknak. Valójában csak körülírtam, hogy egy jó estét szeretnék vele eltölteni, de gondolkodás nélkül belement.
Március közepe tájt már a hó is elolvadt, a madarak csicseregnek és érezni a közeledő tavaszt, ehhez pedig mi sem jobb, mint egy kellemes családi légkör. Ha Niall tényleg, valóban komolyan gondolja ezt az egészet velem, akkor igencsak fel kell kössem a gatyát, mert amilyen alázatos és visszafogott volt eddig, mostanság annyira hanyag. Imádom és megbolondulok érte, de azért látszik rajta is és rajtam a kor már…mégiscsak a harminc felé vagyunk, na.
Relaxálásomból Niall krákogása zökkentett ki, s kipattantak a szemeim, de nem is akárhogy. Én teljes nyugodtsággal feküdtem az ágyon, kezeim a fejem alatt, lehunyt szemmel, de Niall elérte azt is, hogy egy másodperc alatt triplázódjon a szívverésem és az összes áramoltatott vérem délebbi tájékra vegye az irányát. Majd’ lenyeltem a nyelvem, de Ő csak csábosan mosolygott és, mint aki jól végezte a dolgát visszament a fürdőszobába. Azon nyomban felpattantam és a nyomába eredtem, viszont becsapta előttem az ajtót, s mikor kinyitottam vigyorogva mért végig.
-Álljon meg a menet! Mióta legális a szexiséged? – felnevetett és én is vigyorogva haraptam bele a nyakába. Hajából a nyakán keresztül egyenesen a fehér alsónadrágja széléig futottak a vízcseppek és tűntek el, ezzel egyidőben eláztatva, s áttetszővé téve a világos anyagot. Beharaptam a szám, mikor ezt megláttam a tükörből, s ha belegondolok, hogy Ő ma este az enyém lesz…hát még a kislábujjam is zsibbadni kezd.
-Amióta felkeltetted az érdeklődésemet. – átkaroltam a derekát és a vállára tettem az állam, majd a tenyereimmel a halvány kockákat kezdtem el simogatni, melyek később a csupasz mellkasáig húzódtak, ahol is a szexepiljei, avagy az észbontó szőrszálai meredeztek.
-Hm, és talán nem kéne engedélyt kérned? Túlságosan megkeményíted nálam a dolgokat. – ismét felnevetett, de most nevettem vele.
-Szerinted nálam nem kemény a helyzet? De én érzem is, te csupán látod.- levezettem kezem ágyékára és beleillesztettem a tenyerem a problémájára. Megfeszült a karjaim között és nekem dőlt, majd egy szusszanást követően megfordult és egy rövid csókot nyomott ajkaimra. – Ha azt akarod, hogy még ma elinduljunk, akkor iparkodj, fél nyolc van. Vár ránk a buli! – hesegetett ki a fürdőből, azzal az érvvel, hogy Ő most helyrerakja magát, ám pár perc elteltével csak halk nyögések szűrődtek ki az ajtó mögül, de nem firtattam, este úgyis helyrerakom őkelmét.

Negyed kilenckor tudtunk csak elindulni, gyalog, merthogy ittasan kocsit vezetni nem ajánlatos. Mi pedig erősen ittasak leszünk ma, bár ha belegondolok mi lesz utána, mikor hazaérünk…nem kell ital ahhoz, hogy meglóduljon a fantáziám. Már három hete lassan, hogy ilyen kapcsolatban vagyunk, azaz a „se veled se nélküled, de azért szeretlek”, ami az elején zavart, most már inkább feltüzel, hisz tényleg szeretem, akkor pedig igazán lefeküdhetnénk már, mert belepusztulok a vágyba, amit a mellettem baktató szőke kobakú egyed ér el nálam.
-Ne legyél már ilyen! Bulizunk, szivi! – nézett fel rám. Összehúztam a szemöldököm és vele együtt a kabátom is, mivel eléggé hűvös van a március végi éjszakákhoz képest, ráadásul koromsötét is.
-Milyen? –kíváncsiskodtam, de tudtam, hogy úgyis a szótlanságom zavarja.
-Ilyen búvalbaszott. A vak is látja, hogy azt várod, hogy hazaérjünk. – nevetett föl, de szeme csillogása most is erősen szemet szúrt.
-Nem tagadom, már tényleg alig várom. Bele leszel építve a huzatba. – felnevetett és kirángatta a zsebemből a kezemet, s összekulcsolta azokat a sajátjával, hogy megvédjen a hideg levegőtől. Rámosolyogtam, s figyeltem ahogy újra szólásra nyitja az ajkait.
-De azért remélem a kellő iszogatás sem marad el. – kacsintott, majd megállt, így magával rántott és majdnem ráestem. Azonnal a tarkóm után kapott és kebelezte be az ajkaimat, melyek már igen érezték a csípős hideget, így Niall forró nyelve a vártnál is melegebben hatott rám.
-Vágyom rád, mint még soha semmire. – mormoltam ajkai közé és homlokának döntöttem a sajátom.
-Én is rád, de most menjünk, a végén idefagysz. – dugta be a jégcsap ujjait a kabátom lehúzott cipzárja általi résbe és nagyot ugrottam, mikor megéreztem keze fagyosságát.
-Ilyet ne csinálj, még jobban fázok. – dörzsöltem meg magam és megigazítottam szabad kezemmel a sálamat.
-Na, tudod, hogy szeretlek. – elővette a tipikus Niall arcát, mikor csücsörít és hatalmas csillogó szemekkel néz rád, s már csak a glória hiányzik a feje fölül. Kis mocsok.
-Tudom, és én is téged. Csak szedjük a lábunkat tényleg, mert még minimum öt perc az út, addig lefagynak a tökeim. – morogtam és megszaporáztam a lépteim, melyeket Niall is követett mellettem a vékony, nyurga lábaival.
-Majd én felmelegítem őket. – beszívtam a levegőt, de abból egy kisebb köhögés lett, mert a hideg beférkőzött a légcsövembe és lefagyasztott ott mindent.
-Csak tartanánk már ott! – megnyalta a száját, mire majdnem elestem a saját lábamban, mert olyan farokszorító volt a látványa.
Szerencsére a hideg jótékony hatással van a férfiasságomra, ezért nem kellett a Bloody Wings-be egy űbernagy merevedéssel besétálnom. Hálát adtam a jóistennek, hogy odabent fűtöttek és forró volt a hangulat, bár egy ilyen helyen csodálkoznék is, ha fázna valaki. Még a sztriptíztáncos csaj is egy falatka miniszoknyában és félig lelógó melltartóban tartotta a frontot a színpadon, és jól láthatóan izzadt. Úgy döntöttem nem csupán a kabátomat, de a pulóveremet is leveszem, így egy vékony, fehér trikóban lépdeltem a már előre kinézett boksz felé. Egy két helyi ribanc út közben megpróbált elém vágni és előadni egy kurta show-t, de leráncigáltam magamról mindet és sebesen futottam Niall után, aki időközben kissé lehagyott. Leraktuk a cuccainkat és gyorsan a pult felé vettem az irányt, míg Niall-t otthagytam, hagy nézzen körbe.
-Két whiskey-cola-t és két Sex on the beach-et. – szóltam oda a pultosnak, mire két percen belül egy tálcán adta ki nekem a kért italokat, természetesen miután kifizettem. Vigyorogva mentem vissza az asztalunkhoz, mert belevésődött a pultos képe az elmémbe, mikor meglátta, hogy pontosan annyit adtam, mint amennyit kért. Csak nem a borravalót várta?
Lehervadt a számról a mosoly, mikor megláttam az egyik táncoscsajt Niall közelében legyeskedni, míg Niall arca tehetetlen kínról árulkodott. Leraktam a tálcát az asztalra és megböktem a csaj vállát, aki épp az egyik friss slágerre ropta a riszát.
-Bocsika, de a pasimtól tipli van! – felhúzta az orrát, s mikor leesett neki ez mit is jelent, elkomorodott.
-Mindig a legjobb csávók a melegek. – elmosolyodtam látványán, ahogy Ni is és figyeltük, ahogy ellépdel felőlünk.
-Téged meg mindig a szexéhes kurvák találnak meg! – megforgatta a szemeit és kihívóan rámnézett.
-Mit hoztál? – nézett a tálcára, de nem igazán tudta besaccolni, már csak azért sem, mert a fények összekavarták a koktélunk színét.
-Kósold meg, jó. Egy kis bemelegítésnek nem rossz. Ezek után már jöhet a tequila, de egy abszintot se utasítanék vissza. – kikerekedett a szeme.
-Na te olyat ma nem fogsz inni. – megnyaltam a szám vigyorogva és elhelyezkedtem mellette szorosan, s kezem átlendítettem vállán, míg a másikban a whiskey-cola-m pihent.
-Mégis miért nem? – kortyolt egyet a Sex ont he beach-éből és halványan bólintva adott hangot annak, hogy elnyerte a tetszését, de engem igazság szerint jobban lekötött az, hogy a korty egy kicsit félrecsúszott, és pár csepp a fekete ingje alá csepegett. Hirtelen tört rám a deja vu, és azon nyomban lebasztam az asztalra az italomat, Niall-ével együtt, majd fordultam felé.
-Mégis mi…- szólt volna közbe, de akkor már mélyen a torkában ficánkolt a nyelvem.Éreztem ajkain az ital édes ízét, mely még jobban felélénkítette a fantáziám. Mindkét kezemmel a tarkóját szorítottam és hevesen kapkodtam a levegőt az orromon, hogy minél tovább el tudjam húzni a vad csókunk. Mikor már megéreztem a vér fémes ízét és az ajkaim zsibbadását, kénytelen voltam elhúzódni, de egy kirívó nyalintással még megörvendeztettem.
-Hú. – döbbent le, mikor egy kicsit hátrébb dőltem.
-Jó lesz ez az este igaz? – hevesen bólogatott és egy az egyben lehúzta a színes koktélját, majd gyorsan ugyanezt tette a whiskey-s italával is, majd összecsapta a tenyerét és felém nézett. Tátott szájjal figyeltem, majd felnevettem.
-Fú, de imádlak. Megiszom ezt és spurizhatunk a tánctér felé. – mondtam neki, mert időközben arra terelődött a figyelme. Már előre láttam magam előtt a dobáló testét, amint a hátsójával nekem dörgölőzik és a fekete csőnadrágba bújtatott lábait az enyémek közé teszi. Somolyogva hörpintettem le a maradék italom, és összekulcsoltam a kezünket, majd kihúztam a bőr borítású ülőgarnitúrából, hogy egy felejthetetlen táncba kezdjünk.
-Mindketten még megiszunk öt darab vodkát, húzóra, majd olyan gyorsan húzunk haza, ahogy csak tudunk! – nyelt egyet a szavaim hallatán és ahogyan a fantáziámban szerepelt, megfordult és nekemdörzsölte magát a zene ütemére, melyet kifejezetten imádok, de ezentúl biztosan.

I’d love to change the world!

12 megjegyzés:

  1. Elsooo*-*
    Ezt is megeltuk:D remelem, mire elkuldom senki nem fog irni:D
    Verpezsdito resz, az egyszer biztos:D
    "-Hm, és talán nem kéne engedélyt kérned? Túlságosan megkeményíted nálam a dolgokat."
    Ha neleg lennek, tuti nala is kemeny dolgok lennenek:DDD
    "-Mindig a legjobb csávók a melegek."
    Ehh.. Hogy ez mennyire igsz..:DD
    Azt hiszem, a BDSM mindenkit izgat (ha erted, hogy hogy ertem;))
    Szívesen olvasnek toled egy ilyen sztorit:D

    Rebuh x❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,
      Gondolkodok a BDSM-en...de még nem tudom. Lehet lesz, lehet nem...
      xxx Nicole E.

      Törlés
  2. UUuu végre egy ilyen mocskos rész :D Szinte forr köztük a levegő és ezek után Niall még mindig csak táncolni akar?? Egyet kell értsek Zayn-el, nem is kell ide buli csak tömény szex XD Éljék ki magukat az utolsó éjszakán amin Suzy nincs ott és bulizzanak :D És tényleg igaz amúgy, a leghelyesebb csávók mindig melegek XD A zenét pedig imádom :* Alig várom a kövi részt :)

    Puszi ~ Nessi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A következő mocskosabb ;) :D
      Hát..azért nem pornóoldal ez :D nem kell tömény szex, bár már átfutott az agyamon, hogy írok egy olyat.
      A kövi rész már kint is van ;) Remélem tetszik majd, ahogy a design is!
      xxx Nicole E.

      Törlés
  3. Awwww! Jézusom! Nekem melegem lett ettől a résztől, belegondolni sem merek őket milyen forróság vehette körbe! ;)
    Imádtam! Végre csók, vágy, kéj, buli...aztán meg szex! *-* Siess, mert meg fogok halni!
    Puszi xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. meleged? :D pedig nem volt ez olyan durva..na majd a következőtől..
      csak nem halsz meg, már kint van a kövi ;)
      xxx Nicole E.

      Törlés
  4. Nem mintha annyira szexmániás lennék! na de mégis:)))
    Szóval már nagyon vártam mikor esnek egymásnak és a következő rész igazán ezt ígéri!
    Remélem alaposan megadják a módját a dolgoknak!
    Imádom őket ahogy húzzák egymás idegeit:)))
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hm..minden directioner az!
      Azt ígéri, már olvashatod is!
      Megadják a módját, sőt.. :D
      <3
      xxx Nicole E.

      Törlés
  5. Na sikerült bepótolnom a lemaradásom ^^
    És WÁÁÁÁ MI A F*** VÁRT ITT? Megőrülök. Már alig várom a következő részt.:D
    Imádom Őket így együtt.. Niall kis pajkos, Zayn meg szenvedélyes és ahww.
    Kicsi Suzy végre haza mehet. Amennyire az elején idegesített, mostanra annyira megszerettem a karakterét!:3
    Ha nem hozod gyorsan, nem tudom mit csinálok. Meg fogok őrülni. xdd
    Puszi: Ella xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki,
      A kövi kint van már ;)
      Én is imádom őket együtt. Igen Suzy szerencsére jól van. Idegesített? Hoppá!
      :D <3
      xxx Nicole E.

      Törlés
  6. Drága Nicole!❤
    Hát én megzabálom ezt a két kis perverz imádnivaló dögöt! :DDDD Már nagyon egymást gatyájába akarnak mászni (én meg az övéjükbe), de azért elmennek még piálni :'DDD Imádom a humorukat (főleg a perverz vicceiket), hogy ennyire szeretik egymást és Suzyt is! *-* Kis babák.❤
    Alig várom, hogy végre a kis csaj is otthon legyen már és szervezzenek családi programokat!
    A Sex On The Beach koktél kibaszott finom és most megkívántam, köszi:((((❤
    Nagggyon siess a következő résszel, mert itt abbahagyni.... nagyon nem volt szép dolog! :DDDD
    Puszillak, D.❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sziaaa,
      Azok hát, perverzek és irtó cukik. Élvezik ezt, de a lényeg, hogy ígyis - úgyis belemásznak a gatyákba :D
      Lesz majd családi progi..talán.
      Én is imádom. Nem ütős de kibaszott finom <3 *-*
      Már kint van a kövi ;)
      xxx Nicole E.

      Törlés